Beskidt luft, så farligt er det

0
860

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange steder i verden, hvor beskidt luft er et sådant stort problem, at beboerne bliver nødt til at gå rundt med masker. Det er især i storbyerne i Asien, hvor luftforureningen er så slem, at det er nødvendigt med disse filtreringsmasker, som vi herhjemme primært finder frem, når vi vil arbejde med støv eller giftige gasser. Men selvom vi danskere ikke går rundt med hvide masker på er ikke ens betydende med, at vores luft den er sund. Både i de danske hjem og i de danske byer er luften så beskidt, at den er sundhedsfarlig.

Dette er skyld i beskidt luft

I byerne er det ikke overraskende de mange benzin eller diesel drevne biler og fabrikker som bidrager til den store mængde luftforurening som ikke ”kun” går ud over miljøet men også skaber en sundhedsfarer for os danskere. Hvis man bor i byen, kommer den beskidte luft ligeledes udefra, men et dårligt indeklima skyldes i høj grad også støv, snavs, skimmelsvamp osv.

Dette gør beskidt luft ved en

Beskidt luft er ikke bare noget man lever med, og der er en god grund til, at storbyboere i andre lande må gå med filtreringsmasker. Det er nemlig direkte usundt, og beskidt luft kan både forsage mindre og mere alvorlige sygdomme. Beskidt luft er i høj grad med til at forsage astma, hjertekarsygdomme, KOL og lungekræft. Så man skal ikke tro, at man er sikker fra disse sygdomme, bare fordi man ikke ryger.

Sådan kommer du af med beskidt luft

Der er flere ting man skal gøre for at komme af med beskidt luft i hjemmet, og det er hverken nemt eller hurtigt. Først og fremmeste skal man holde ens hjem rent så ofte som muligt, og hvis man oplever fugt og/eller skimmelsvamp, skal dette fjernes. Man kan med fordel købe en luftrenser til hjemmet som løbende kan holde luften ren. Red dit indeklima og køb din luftrenser her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here