Køkkenet er et farligt sted for børnene hvis man ikke passer på

0
688
En lille pige og en mor som vasker hænder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det lyder måske fjollet at sige at ens hjem kan være et farligt sted at opholde sig, da det jo er meningen det skal være et trygt sted for samtlige familiemedlemmer. Ikke desto mindre så er det altså ikke altid sikkert, når man er en lille dreng eller pige. Babyers og små børns nysgerrighed og klodsethed er til tider nemlig meget risikabel, når de færdes alene i hjemmet. Her kan der nemlig ske mange ulykker. Især køkkenet er en farezone, da det er fyldt til randen med genstande og apparater, som de små børn har potentiale til at komme til skade på. Derfor skal man gøre alt for at børnesikre køkkenet. Herunder findes en liste med tre farezoner i køkkenet.

Risiko for varme kogeplader

Når man laver mad, så bruger man ofte komfuret. Derfor bliver der tændt for høje temperaturer i kogepladerne. Hvis man har et helt normalt komfur, så vil der gå lidt tid, inden kogepladerne igen er kolde. I denne tidsperiode vil der dog være en risiko for at man selv eller ens barn kommer til at røre ved kogepladen. Dette problem har man dog ikke med et induktionskomfur, da det nedkøles langt hurtigere end normale kogeplader. Find et lækkert induktionskomfur her.

Farlige knive står ofte fremme

Lige så snart børnene når den alder eller størrelse at de kan nå op på borde, så skal man til at passe ekstra på. Selvom de er blevet store nok til at kunne nå op på bordene, er de nødvendigvis ikke gamle nok til at passe på sig selv. Man bør derfor gemme knive og andre farlige ting yderligere væk

Skabe og skuffer de små fingre kan komme i klemme i

Køkkenet er fyldt med skabe og skuffer som kan åbnes og lukkes. Hvis små børn får muligheden til at rive og tage fat i noget, så gør de det. Man bør derfor børnesikre samtlige skabe og skuffer i hjemmet, så barnet ikke kan få fingrene i klemme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here