Sådan vælger du den rette bordplade

0
2167

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du er i gang med at bygge eller renovere et badeværelse, et bryggers eller et køkken, er det vigtigt, at du vælger den rette bordplade. En bordplade skal kunne holde til lidt af hvert, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad de forskellige slags kan holde til, før du bestemmer dig for, hvilken du skal købe.

Hvad skal du bruge bordpladen til?

Inden du bestemmer dig for, hvilken bordplade du skal have, er det vigtigt, at du undersøger dit mønster i det rum, du skal have bordpladen i. Har du en tendens til at sætte varme gryder på pladen, springer du nogle gange skærebrættet over, og er du god til at plaske med vand, så skal du måske investere i en ret hårdfør bordplade. Hvis du derimod er mere forsigtig i køkkenet, kan du nøjes med et mindre slidstærkt materiale.

Hvilket materiale skal bordpladen være af?

Der findes en del forskellige slags bordplader på markedet. Nogle af disse er:

  1. Natursten

  2. Træ

  3. Laminat

En af de mest slidstærke typer, som både kan holde til varme, skarpe knive og vand, er natursten som marmor, granit og skiffer. Et populært valg er derimod en bordplade af træ, som kræver lidt mere pleje, hvis den skal holdes smuk, da træ er et naturligt og absorberende materiale.

Bordpladen der passer til langt de fleste hjem

Hvis du er mere påpasselig i køkkenet, vil en laminatbordplade måske passe bedst til dig. De kommer i mange forskellige farver og mønstre, og de er nemme at rengøre. Derfor er det et godt match til langt de fleste hjem. Dog kan ridser og lignende ikke udbedres på laminat, så pladen egner sig mest til de forsigtige. Vil du pryde dit køkken med en laminatbordplade, så se mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here