Spar penge på din VVS opgave

0
422

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er man i gang med en større renovering af sit hjem, kan man ikke komme uden at skulle i gang med en række VVS-opgaver. Uanset hvor henne i hjemmet man skal lave noget, kan der altid komme et problem med en radiator eller et problem ude på badeværelset. Men der findes heldigvis en masse tips, for hvordan man kan klare sine gør det selv VVS-opgaver lidt nemmere eller billigere

Lav kun det du selv må og kan finde ud af

I Danmark findes der meget klare regler for hvilke VVS-opgaver, man selv må klare, og hvilke der skal en autoriseret VVSer til for at løse for dig. Er du i tvivl, om din opgave kræver en VVSer så giv det da en hurtig google søgning, og kan du ikke umiddelbart finde noget om lige din opgave, så må det nok godt, klares selv. I det store linjer så er reglerne, at hvis det har med gas at gøre, eller der skal ændres ved en eksisterende installation, så skal der en VVSer til. Men skal du bare skifte et blandingsbatteri, et brusearmatur eller en pakning så går du bare i gang med dine bedste VVS evner.

Shop dele med omtanke

Mange steder har rigtig høje priser for at virke kvalitetsbevidste. Men det du oftest betaler for, er, at de store keder kan køre TV reklamer og have deres store fysisk butikker. Hvis du i stedet vælger at handle på nettet, kan du få samme kvalitet men til en meget lavere pris. Samtidig kan du også drage stor fordel af rabatkoder. Du kan f.eks. prøve at tjekke Rabat Banditten ud, for at se om der ikke ligger nogle rabatkoder til en VVS-hjemmeside. På den måde kan du hurtigt spare en god håndfuld penge, som du måske skal bruge på nogle andre projekter i dit hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here