Afskræk indbrudstyve med god belysning

0
413

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du læser guides om, hvad du kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud, bliver belysning typisk bragt på banen. At lys bruges til at afskrække indbrudstyve fra at vælge dit hus over andres, er noget, du især lægger mærke til i december. Her vælger mange i villa, parcel- eller rækkehus jo at hænge lyskæder op koblet til en timer, så lyset tænder af sig selv – også når ejeren ikke er hjemme i huset.

Klar LED belysning

Nu er det godt nok den udendørs belysning, mange først og fremmest vælger at gøre noget ved, når de ønsker at afskrække tyve fra at bryde ind hos sig – lyset hjælper jo naboer til at se, at en skummel type lusker rundt omkring hjemmet. Men også den indendørs belysning kan der tænkes på. Bl.a. kan du sætte LED belysning op, fx købt via https://www.lyskilderdirekte.dk/, der ofte giver et klart lys.

Sensorstyret indendørs lys

Nu står der ”ofte”, da LED er en meget fleksibel teknologi, der kan give lys i vidt forskellige farver og styrker. Fx kan du få dæmpbare LED-pærer, der tillader dig at styre, hvor kraftigt der bliver lyst op. Vælger du fx at koble den indendørs belysning til en sensor, så et lokale lyser op af sig selv, når der bliver registreret bevægelse, kan du overraske en del indbrudstyve, der har fundet vej ind i hjemmet.

Supplér lys med andet

Selvfølgelig skal brug af god inden- og udendørs belysning i form af fx LED-lys fra lyskilderdirekte.dk suppleres med andre sikkerhedsløsninger. Bl.a. kan det være godt at få et alarmsystem, og måske kan du overveje at skifte den gammeldags låsecylinder ud med en elektronisk lås. Og så findes der også film, du kan sætte på dine vinduer for at gøre dem svære at smadre. Så der er meget at gøre.

Med prøv at finde nyt lys hos Lyskilderdirekte.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here