Alt du skal vide om facadeplader

0
250

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Facadeplader, som også er kendt under navnet beklædningsplader eller facadebeklædning, er den rette løsning for dig, hvis du ønsker at opgradere dit hus. Facadeplader kan både give et smukt æstetisk udtryk, mens de samtidig forbedrer husets ydervægge. Facadeplader er meget slidstærke og meget modstandsdygtige overfor regn, fugt, sne og slud og så er de meget nemme at vedligeholde. Der er derfor masser af muligheder ved at vælge facadeplader som en opgradering til dit hus. Et godt bud på nogle gode og slidstærke facadeplader, er Swisspearl facadeplader. Dem kan du finde lige her.

Masser af muligheder med facadeplader

Facadepladerne kan det hele – hvad end du vil bruge dem til værkstedet, garagen eller uden på selve huset. Facadeplader fås i masser af farver, træsorter og prisklasser – du kan derfor nemt og enkelt få opgraderet dit hus på en pæn og flot måde.

Husk at behandle facadepladerne bedst muligt

Hvis du har valgt dine facadeplader i træ, er det vigtigt at du behandler træet bedst muligt, hvis du gerne vil have, at det skal holde længe. Brug derfor en god træbeskyttelse – så sikrer du, at træet holder bedst muligt.

Trykimprægnerede brædder

Du kan med fordel vælge trykimprægnerede brædder, når du skal vælge træ til dine facadeplader. Det der er godt ved trykimprægnerede brædder, er den måde de er blevet behandlet på. De er nemlig behandlet på sådan en måde, at de er mere modstandsdygtige over for regn, fugt og kontakt med jorden.

5 hurtige om facadeplader

  1. Nem og enkel løsning hvis du ønsker at opgradere dit hus uden for meget besvær.

  2. Meget slidstærke overfor fugt, regn, sne og kontakt med jorden.

  3. Giver et smukt og æstetisk udtryk samtidig med, at de beskytter husets ydervægge.

  4. Masser af muligheder – brug dem til haveskuret, garagen, værkstedet eller selve huset.

  5. Fås i mange prisklasser, farver og træsorter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here