Dårligt inde klima kan gøre dig syg

0
202
Støvsuger

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Få styr på dit indeklima i hjemmet

Hvis du ikke gør nok rent i dit hjem kan du risikerer at blive syg eller på anden måde blive påvirket af det. Du kan måske få hovedpine eller opleve træthed, hvis dit hjem ikke er rent nok. Da man bruger mange timer i sit hjem, bliver et dårligt indeklima med tiden et problem for dit helbred. Derfor er det yderst vigtigt at gøre regelmæssigt rent i sit hjem, så du undgår disse problemer på sigt. Det der skaber det dårlige indeklima, er støv og luftfugtighed. Derfor er det disse to elementer, som skal kommes til livs.

Hvad du kan gøre

For at forbedre indeklimaet bør du gøre rent regelmæssigt og lufte ud i mens du gør rent. Når du gør rent, bliver alt støvet spredt rundt i huset og man kan ikke få det hele med. Når du lufter ud samtidig med din rengøring, så flyver der meget støv ud ad vinduerne. På den måde får du en masse støv ud, når du gør rent. Du skal også lufte ud flere gange om dagen, da det skaber en bedre luftfugtighed inde boligen og dermed et bedre indeklima. Udluftningen sker bedst ved gennemtræk, så behøves du heller ikke at have vinduet åbent i længere tid.

Støvsug regelmæssigt

Det er også vigtigt at du finder din støvsuger frem og får støvsuget i huset. Dette gør at der ikke samler sig støv i hjemmet. Det er en god ide at få støvsuget en gang om ugen og hvis du har kæledyr, skal det gøres oftere.

Hvis ikke du gør rent regelmæssigt vil der samles meget støv i din bolig og det kan på sigt være skadeligt for dig. Støvet bliver ved med at komme frem fordi, det kommer fra vores tøj, dyne og hovedpude, møbler osv. Der er støv over alt og du skal sørge for at det ikke hober sig op.