Disse ting skal du holde øje med når du køber nyt hus

0
438

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ofte en hård proces, når man skal købe nyt hus, og derfor er det selvfølgelig en stor forløsning, når man så endelig finder ens drømmehus og får det. Men selvom man endelig har vundet kampen om drømmehuset, så er nye udfordringer i sigte. Heldigvis er de fleste moderne huse i god stand når de bliver solgt, da de løbende er blevet renoverede. Men selvom de fleste huse er i god stand, så skal man alligevel være opmærksom på skader i huset som kan have stor konsekvens for husets fremtidige holdbarhed. Det er heller ikke altid man kan stole 100% på skadesrapporten, så det er en god idé selv at tjekke huset igennem, så man kan handle hurtigt.

VVS-installationer

Sådan som det så ofte er, så har vand en negativ effekt på holdbarheden af ting i hjemmet, og dette er også tilfældet selvom artiklerne er bygget til at håndtere fugt. VVS – installationerne er derfor et af de første steder man bør kigge efter skader, da det hurtigt kan blive noget bøvl, hvis de for alvor skulle gå i stykker. Hvis der skulle være problemer med vvs – installationerne, kan du finde hjælpe fra din lokale vvs´er i Køge her.

Tagets restlevetid

Det kan være meget dyrt at få udskiftet et tag, og hvis restlevetiden viser sig at være meget kort, så bliver det lige pludselig markant dyrere at købe hus. Når man får tilstandsrapporten for huset, kan man se den estimerede restlevetid for taget. Det skal dog siges, at denne restlevetid er teoretisk, hvilket vil sige at restlevetiden både kan være længere og kortere. Det kan derfor være en god idé at få flere til at kigge på det og eventuelt selv kigge på det.

Fugt i kælderen

Det er ofte sådan at der findes fugt i kælderen, og det kan være svært at undgå, man skal dog passe på at der ikke er for meget fugt, da det kan skade husets fundament og danne skimmelsvamp som kan forsage allergier og sygdomme.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here