Disse ting vidste du ikke, at du manglede i værkstedet

0
83
workshop

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste mænd har sikkert fyldt deres værksted om med en masse ting og værktøj. Noget af de bruger de ikke så meget, og andet bruger de hele tiden. Det kan være en balancegang at finde ud af hvilket nye ting, som man skal købe eller ønske sig til sit værksted, men herunder får du to gode bud på ting, som du sikkert ikke vidste, at du manglede i værkstedet.

Slibemaskiner for jobbet gjort

Hvis du ikke allerede har en båndsliber, så skal du helt sikkert ønske dig den eller få den købt selv. Ingen mand med respekt for værktøj kan leve uden en båndsliber. Alle dine gør det selv-projekter bliver gjort til en leg med sådan en maskine. Klik her for at købe din næste båndsliber. Du vil helt sikkert ikke komme til at fortryde det.

En båndsliber er uundværlig, hvis du en gang imellem skal have slebet noget materiale. Lige meget om det er det helt store projekt eller om det blot er en enkelt lille ting, som du skal slibe, så er der ingen tvivl om, at dit arbejde bliver så meget nemmere med en båndsliber.

Hold styr på sine værkstedsreoler

Hvis man ikke synes, at man vil købe nye ting til værkstedet, så kan man også altid ønske sig noget, som kan hjælpe en med at få styr på det i stedet. Det kan magnetbånd heldigvis.

Magnetbånd kan du bruge til at sætte fast på sine værkstedsreoler. Du skal skrive på dem, hvad der er på hylden. Du kan også bruge magnetbåndet til at sætte skilte fast med. Lige meget hvad, så er magnetbånd lige så uundværligt som en båndsliber i værkstedet, så derfor er der ingen tvivl om, at det skal du have investeret i.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here