Drømmer du om nyt, børnesikkert køkken? 3 gode tips til at komme i gang med renoveringen

0
213

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os bruger timevis i køkkenet, når der skal kokkereres. Det er også et sted, hvor familien kan samles om noget så simpelt som et godt måltid. Leger du med tanken om at lave om i køkkenet? Overvej blandt andet at implementere børnesikrende elementer, hvis I har mindre børn i huset. Læs med videre og få 3 gode tips til jeres køkkenrenovering.

Lav en inspirationsplanche

Inden I går i gang med at knokle løs i køkkenet, så skal der lægges en plan. Lav en planche med billeder som inspiration til, hvordan I ønsker jeres endelige drømmekøkken skal se ud. Det vil også hjælpe mureren eller håndværkeren med at forstå, hvor I vil hen med projektet, så de kan hjælpe til på bedste vis.

Gør-det-selv eller få professionel hjælp

Har du overvejet, om renoveringen skal være gør-det-selv-arbejde? Er du i tvivl om, hvorvidt du kan udføre arbejdet selv, så kan en murer eller tømrer give en hånd med. Det er i nogen tilfælde billigere og arbejdet bliver udført til perfektion, i forhold til hvis du selv sprang ud i køkkenrenoveringen. Der er eksempelvis hjælp at hente hos www.murerfirmaetlauridsmadsen.dk, hvis du har brug for en murer til renoveringen.

Sådan børnesikrer du køkkenet

Børn elsker at gå på opdagelse i verden, og alt hvad der kan leges med, bliver der leget med. Hvis du er en af dem, der sætter pris på at have barnet med i køkkenet, så bør du overveje at børnesikre dit køkken. Det kan nemlig være farligt for mindre børn, hvis køkkenet ikke er sikkert at færdes i. Tjek for eksempel følgende:

  • Komfur med ovnlås

  • Ovn med tippesikring

  • Undgå løse ledninger, der hænger ud over bordet

  • Stil køkkenudstyr væk efter brug, så det ikke er i barnets rækkevidde

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here