Er dit hus indbrudssikret?

0
809

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For private er den helt store glædelige nyhed, at der er sket et stort fald i antallet af indbrud i private hjem, mens det dog er steget i håndværkeres varevogne. Det betyder dog ikke, at der ikke længere er indbrud i de danske hjem, for det er der i stor stil. Det kommer meget i perioder, og en af højsæsonerne nærmer sig med hastige skridt. En af de mest travle perioder for indbrudstyve er nemlig i industriferien, hvor rigtig mange huse står tomme i flere uger af gangen, hvilket giver potentielle indbrudstyve god ro, især hvis dit hus ligger lidt væk fra naboerne.

Du kan ikke forhindre det – men du kan gøre det sværere.

At tro man kan forhindre et indbrud er utopi, og hvis indbrudstyve gerne vil ind i huset, skal de nok komme det, næsten uanset hvad. Der er naturligvis mange ting man gøre, hvilket kan være alt fra at installere et alarmsystem til at have brudsikkert glas i sine vinduer og lignende foranstaltninger. Det hele handler om at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyve at komme ind, jo mere besværligt det er, jo større chance er der for at de i stedet går videre til det næste hus, og lader dit være i fred.

Et af de nemmeste steder man kan gøre det besværligt, er ved at have de mest sikre låse på sine døre og eventuelt på vinduer. Det er desuden heller ikke helt uvæsentligt, at man har en godkendt lås i forhold til dækning. Hos denne låsesmed på Amager kan du læse lidt mere om indbrudssikring af huset i forhold til låse og lignende.

Undgå at huset ser forladt ud

En af de måder man kan undgå at indbyde for meget til indbrud, er ved at sørge for at huset ikke ser forladt ud (selvom det er det). Få nogen til at slå græsset en gang eller to og sørg for at nogen tømme postkassen et par gange om ugen, da en stopfyldt postkasse er et stensikkert tegn på, at der ikke er nogen hjemme.

En anden god ide kan være at få installeret lys der tænder, når man nærmer sig en dør. For det første kan det virke som om, der er nogen hjemme, og for det andet giver det mindre arbejdsro til forbryderne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here