Er du lige flyttet ind i en ny bolig eller mangler du bare lidt inspiration? Læs med her

0
412

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du flytter ind i en ny bolig, har du helt sikkert fået smidt en del ud fra den gamle. Der skal sorteres, og hvem gider også have gamle ting som køkkenudstyr med i en ny, flot bolig? Jeg gætter på… ikke så mange. Men at sortere så meget i ens gamle ting, betyder også, at du helt sikkert nok også mangler en del nye ting i din nye bolig. Det kan være ned til de mindre detaljer, men det kan også være ting, der faktisk gør en stor forskel i en bolig. Du kan læse med her.

Nyt køkkenudstyr

Det kan være, at du har ryddet godt op i dit køkkenudstyr. Det er en befrielse at komme af med det gamle, men du står du vel og mangler en del nyt. Her kan du vælge faktisk at tænke lidt mere over det, før du køber noget nyt. Passer det til mit køkken? Hvilke farver? Hvad mangler jeg? Du kan rent faktisk reflektere over, hvilket køkkenudstyr, som du vil have i dit køkken. Find køkkenudstyr her!

Detaljer i stuen og køkken

Der står ofte pynteting rundt omkring huset. Der er små vaser, billeder og små planter. Du kender det nok, at man sommertider kan komme til at købe bare lidt for mange af disse såkaldte pynteting, og til sidst står halvdelen inde i en hylde og bliver slet ikke brugt. Det har du mulighed for at lave om på i dit nye hjem. Hold et godt overblik over, hvad du har af pynteting. En idé er at få tingene til at matche, og når du køber nye pynteting, kan du have det i tankerne, at det skal kunne passe ind i det, som du allerede har. Det går galt, når man køber alt det, man kan lide.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here