Et godt indeklima for familiens helbred

0
353

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange familier der i dag tænker på, om ejendommen er miljørigtig nok, og kan vi optimere mere på strømforbruget osv. Det er selvfølgelig en god tanke til et større formål, som vi sammen kæmper for at gøre bedre, til fremtidens befolkningsgrupper. Men hvad vi indimellem glemmer at tænke på, når vi vil optimere vores bolig – er at optimere vores hus, for vores egen sundhed også.

Der er mange tiltag vi kan gøre, for at forbedre vores hjem – sundhedsmæssigt. Læs derfor disse råd til, hvordan du kan få et mindre sundhedsskadeligt hjem.

Ventilations system

I dag har mange allerede installeret sig et ventilationssytem i hjemmet, som naturligvis hjælper med at udlufte dit hjem – og giver jer et godt indeklima. Får man ikke luftet grundigt ud, øger man chancen for skimmelsvamp, og andre former for bakterier – som kan være med til at hæmme dit helbred.

Har du ikke et ventilationssyste, endnu, så sørg for at lav gennemtræk gennem dit hus.

Anvend sundhedsmærkede rengøringsmidler

Rengøring af hjemmet er en ting, for at passe på familien helbred. Men hvad hjælper det, hvis rengøringsmidlerne der bruges, er giftige for kroppen at være i nærheden af. Sørg derfor for at du køber rengøringsprodukter, som ikke indeholder for meget parfume og duftstoffer blandt andet. Du kan med fordel gå efter svanemærket, når du handler rengøringsmidler.

Hvilken isolering er der i hjemmet?

Har du styr på hvornår dit hjem er fra? Hvis dit hjem er opført eller renoveret mellem 1950-1977, så er der stor chance for at der er blevet anvendt byggematerialer – som indeholder PCB. PCB er en gruppe industrielt fremstillet stof, som mange byggematerialer fra denne periode indeholder – og som er giftige for kroppen. Stoffet er blandt andet fedtopløslige, og kan skaden kroppen organiske, både hos mennesker og dyr. Er din bolig fra denne periode, ville det derfor være en rigtig god ide at få tjekket dit hjem for PCB. Vil du gerne læse endnu mere om PCB, så kan du klikke lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here