Find ro i din stue

0
743

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vores hjem er det sted, hvor vi skal kunne slappe helt af. Vi lever i en hverdag med meget stress og jag og derfor skal vi kunne koble af, når vi kommer hjem. Derfor er det vigtigt, at vi har flere steder i hjemmet, hvor vi kan læne os tilbage og tænke på noget andet.

Lav mobilfrizone

Mange af os er nærmest afhængige af vores mobiler. De er i vores hånd eller lomme konstant, så alle altid kan få fat på os. Vi skal konstant tjekke de sociale medier og diverse nyheder, så vi hele tiden er opdateret. Dette kan dog også blive en stress faktor, selvom vi ikke tænker over det. Derfor kan det være en god ide at trække stikket engang imellem. Det kan blot være en halv til en hel time. Det er helt op til dig, hvad du synes er passende. I det tidsrum du vælger, kan du så ligge din mobil væk, så du ikke kan se eller høre, hvis der tikker beskeder eller andet ind.

I starten kan det måske virke angstprovokerende, at du ikke har din mobil på dig. Det er udelukkende fordi du er vant til at have det og fordi man virkelig er afhængig af den. Når du har gjort det nogle gange, vil du helt sikkert synes, at det er afslappende, så du ikke skal tænke på alt der sker i din omverden.

Du kan lave en hyggekrog, hvor du både kan slappe af og have mobilfrizone. Dette kan være et hjørne med en god og lækker lænestol, en skammel til dine ben, et tæppe og en lampe, så du eventuelt kan læse, strikke eller andet du finder beroligende. Du kan sagtens lave det til en hyggekrog, som er flot rent design mæssigt. Du kan vælge en flot designer stol samt en flot designer lampe til. En ide kan være denne Bellevue lampe, som Arne Jacobsen har designet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here