Gem dine kæreste ejendomme væk i ferien

0
581

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi nærmer os med hastige skridt uge 28, hvilket betyder, at der ikke er lang tid til at industriferien starter. Det er i uge 28, 29 og 30 at langt de fleste af os pakker vores ting og rejser væk på sommerferie. Nogen i sommerhus, nogen på camping, nogen på kør-selv og andre igen tjekker ind i lufthavnene og flyder sydpå. Fælles for rigtig mange af os er, at vi er væk fra vores hjem i op til flere uger.

Højsæson for familiehygge – og indbrud

Det er den absolutte højsæson for at have det hyggeligt med familie og tilbringe en masse gode stunder sammen. Desværre er det sammen med julen også den absolutte højtid for indbrud i de danske hjem rundt om i landet. Stort set alle steder (minus sommerhusområderne der er godt fyldte), er der en stor stigning i indbrud i sommerferien.

Der findes ikke meget der er værre, end at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud. Udover den utryghed det skaber, at der har været nogen inde i ens hjem, så er der desuden også en ret stor risiko for at der mangler noget i ens hjem.

Det der er lettest omsætteligt er også det der er i højst kurs, det betyder at bærbare computere, dyre fladskærme, smykker, og designermøbler, er de ting der ryger fleste af. Generelt bliver tyve også mere og mere kræsne, da det langt fra er alt der kan sælges hurtigt med en god profit.

Designermøbler er som nævnt blandt de mest eftertragtede ting, de er svære at spore, og de er lette at sælge både her og i udlandet. Hvis du har designermøbler som du er ekstra begejstret for, kan det derfor være en god ide at tage sine forholdsregler. En ting er nye designermøbler som Y stole, Ægget og lignende. Disse er lette at erstatte, værre er det, hvis det er noget der er gået i arv. For selvom det er gammelt, kan det som du måske nok ved, godt være mange penge værd alligevel, det ved indbrudstyve ofte godt.

Har du nogle værdifulde arvestykker (der ikke er i sofa eller spisebord størrelse), kan det være en god ide at få dem opbevaret mens man er på ferie, så man med ro i sjælen kan vide, at de er i sikkerhed. Der findes mange muligheder for dette, en af dem er Nettolager, der har afdelinger i hele landet. Her kan du for ganske få hundrede kroner få opbevaret ting du er øm overfor.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here