Gør det sikkert at lege i haven

0
301

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har små børn, så har du sikkert også oplevet den rislende følelse ned ad ryggen, hvis de et øjebliks tid er ude af syne. Det er ikke rart – og slet ikke, når I opholder jer i haven og har en trafikeret vej på den anden side af hækken. Børn tænker ikke længe over konsekvenserne, når de sætter i løb efter en vildfaren bold. Det gør vi voksne til gengæld, og det er ganske forfærdeligt at tænke tanken til ende.

Skab tryghed for hele familien med et hegn om haven

Vi kan kun anbefale, at man som minimum i årene med små børn, hegner sin have ind for at skabe øget sikkerhed og tryghed for hele familien. Du kan vælge lige den løsning, der passer bedst til din have og hus. Der er mange smukke løsninger, som også både giver læ og skærmer for nysgerrige blikke. Du kan fx vælge træhegn, komposithegn, glashegn, pilefelt, trådhegn eller det populære Plus hegn. Udseendet af dit hegn spiller selvfølgelig en rolle. Særligt hvis hegnet skal være en permanent løsning og ikke kun en sikkerhedsfaktor, mens børnene er små.

Havehegn med eller uden vedligeholdelse

På Davidsenshop kan du finde mange flotte hegn – lige til at klikke hjem. Har du hæk hele vejen rundt om din grund, så kan du måske nøjes med en havelåge. Men er din grund forholdsvis åben, må du i gang med et længere hegn. Inden du vælger typen af hegn, er der flere ting du bør have med i dine overvejelser. Først og fremmest – er vedligeholdelsen en vigtig faktor for de fleste travle børnefamilier. Nogle havehegn er betydeligt nemmere at vedligeholde end andre. Træhegn fx skal plejes med én gang maling eller træbeskyttelse i perioden maj til september, hvor det er tørt i vejret. Komposithegn derimod kræver ingen vedligeholdelse og skal hverken males, olieres eller kalkes. Alternativt kan du overveje et glashegn, som blot skal rengøres med vand og sæbe efter behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here