Gør dit hjem mere smart, og dermed mere sikkert

0
1009

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er en del som godt kan have en afvisende tendens til at købe smartere, og mere teknologiske ting til deres hjem – men i mange tilfælde kan det faktisk gøre dit hjem endnu mere sikkert. Nye smarte gadgets kan faktisk informere dig endnu hurtigere om indbrud eller brand i hjemmet, men kan også afhjælpe ”små problemer”, som at slå sig i mørket.

Her er nogle produkter du med fordel kan implementere i dit hjem, for at gøre det endnu mere smart og dermed mere sikkert.

lyssensor

Nogle finder dette ganske unødvendigt, men en lyssensor kan faktisk gøre rigtig meget for om man kommer sikkert fra A-B. Kommer du f.eks. hjem sent om aftenen, og der ligger noget i din indkørsel, som du ikke lige er forberedt på, kan du falde, og i værste fald slå dig hårdt. Havde du i dette scenarie haft en lyssensor, som sørgede for at tænde lyset for dig i indkørslen, havde du undgået at falde.

Udendørskamera

Udendørskamera har altid været en rigtig god ide for husejere at have hængende. Det kan have en rigtig positiv effekt, efter et eventuelt indbrud eller lign. Har du allerede et kamera hængende er det rigtig fint, men et gammelt kamera er sjældent lige så godt – som de der bliver lavet i dag. Opløsningen på udendørskamera er næsten ikke til at sætte en finger på, og de fleste kan i dag sammenkobles med smartphones.

Smart røgalarm

En billig røgalarm er fin, men du kan sagtens sikre dit hjem endnu mere, med en ordentlig røgalarm. Hvis du f.eks. vælger at købe en smart røgalarm, fra Nedis Smartlife, kan du her parre den med andre produkter fra Nedis Smartlife, så som lyspærer. Skulle alarmen evt. gå i gang pga. røg i hjemmet, vil du kunne sætte pærerne i alle andre rum til at blinke, så du endnu hurtigere kan reagere på at det brænder i dit hjem.

Alt i alt så er det mere sikkert, hvis du vælger at gøre dit hjem mere sikkert – så hvorfor vente?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here