Gør hjemmet ekstra sikkert til familiefesten

0
367
Et ældre par med to babyer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En familiefest er en fantastik begivenhed, hvor hele familien kommer sammen, hygger og har det sjovt. Men dette ændrer dog ikke på, at fester er begivenheder, hvor der ofte sker ulykker. Dette hænger i høj grad sammen med, at mange mennesker er samlet på et område, og at folk drikker alkohol. Derfor er det vigtigt, at man tager sine forholdsregler, når man inviterer til fest. Gæstelisten består jo ofte af en blanding af ældre mennesker, unge mennesker og helt små børn, så der kan opstå mange forskellige ulykker. Det er dog primært de ældre og de helt små som er i farezonen. Hvis man ikke selv føler man selv kan klare planlægningen, kan man overlade det til et eventbureau at planlægge familiens næste julefrokost.

Lås de ”farlige” rum af

Det er selvfølgelig ikke alle hjem som har et rum fyldt med farlige ting som et værksted eller et jagtrum, men hvis man har et som kvalificeres som værende farligt, er det en god idé at låse det af. Små børn er jo nysgerrige, og hvis de finder frem til sådan et rum, så kan det gå galt.

Spørg ind til gæsternes allergier

Maden er familiefestens fokus, og den er især vigtig til julefrokosten. Men lige så lækkert som mad kan være, lige så farligt kan det være. Man kender selvfølgelig ofte til ens familiemedlemmers allergier, men hvis der skulle være kommet et nyt medlem, er det bedst at spørge.

Sørg for at stedet er babysikret så godt som muligt

Som sagt er babyer og småbørn nogen af de individer som er ekstra udsat på grund af deres skrøbelighed og deres nysgerrige sind. Man bør derfor babysikre så meget som muligt, så de ikke risikere at spise en ledning eller falde ned af trappen. Det kan være svært for forældrene at holde styr på deres børn, i løbet af sådan en fest, så alt kan desværre ske, hvis de er ude af syne i et lille øjeblik.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here