Hold fliserne pæne og hele

0
111

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere har svært ved at holde haven så fin, som de godt kunne ønske sig. Måske har de ganske enkelt ikke grønne fingre, men det kan også være grundet mangel på tid eller noget helt andet. Hvad end det skyldes, kan det dog konkluderes, at der kan gøres noget ved det. Jo simplere haven er, jo nemmere er det nemlig at holde den pæn. Det allernemmeste er således bare at have en flad græsplæne. Vil du imidlertid gerne give haven en smule mere karakter, kan du med fordel gøre brug af de klassiske fliser, hvad mange haver da også allerede gør. Med fliser i haven kan man nemlig lave en flot, lille terrasse, små havestuer eller fine bede. Meget er muligt med ganske få fliser, og de kræver ikke nær så meget vedligeholdelse som et bed blomster.

Algerens er vigtigt

Dermed ikke sagt, at havefliser ikke har brug for vedligeholdelse fra tid til anden. Har du haft fliser i haven, kan du næsten med garanti skrive under på, at det danske klima er optimalt til algevækst. Det fugtige, danske klima betyder, at grimme, grønne alger nemt vokser frem på flisernes overflade og gør dem grimme, hvorfor de selvfølgelig har brug for vedligeholdelse ved algerens. I hvert fald, hvis du gerne vil holde haven pæn og fliserne uden brud og frostskader.

 

En algerens er desværre sjældent noget, du selv kan tage dig af. I stedet bør du, måske en gang årligt, få foretaget en professionel algerens af havens fliser. Til tider kan du endda slippe afsted med at vedligeholde fliserne endnu sjældnere end det, fordi den professionelle behandling som oftest betyder, at algerne har sværere ved at komme igen næste gang. Når du nu er i gang med fliserne, kan du desuden også med fordel lade den professionelle algerens arbejde sig videre til husets tag eller facade.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here