Hold hjemmet sikkert henover julen

0
162

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Juletiden er også den tid på året hvor der bliver begået flest indbrud i de dansk hjem. Det er selvfølgelig super ærgerligt da det er en tid hvor man lægger vægt på godt humør og krælighed til ens familie at det hele så skal blive afbrudt af en træls oplevelse med at nogle ikke kunne holde fingrene for dem selv og deres egen ejendele. I julen er der særligt nogle ting du kan gøre for at prøve at holde tyvene væk fra dit hjem således at du ikke skal komme hjem fra en julefrokost til synet af at alt det legetøj dine børn lige har fået er blevet stjålet.

Hold altid lyset tændt

Selvom det kan virke som en unødvendig udgift og i disse tider med klimasnakken kan det virke paradoksalt at lade sit lys stå tændt når man ikke er hjemme. Men når lyset er tændt så ved en eventuel tyveknægt aldrig helt om du er hjemme eller ej, derfor vil dit hjem være mindre sandsynligt at blive målet for vedkommende

Køb ny lås

Hvis du render rundt med en usikker lås på din dør, så er det væsentligt nemmere for tyven at bryde ind i dit hjem uden at larme. Derfor kan det være en idé for dig at skifte låsen så du sikrer dig yderligere

Lav nabo aftaler

Hvis i i jeres nabolag laver en aftale om at man holder ekstra vågent øje og måske hvis man er væk i flere dage lige tjekker over et par gange om dagen for at sørge for der er lidt aktivitet, så kan det også være med til at forebygge eventuelt tyveri. Derfor er det altid en god idé at være på god fod med ens naboer og vil være i stand til at kunne lave sådanne aftaler.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here