Hold levende lys fra gardinerne

0
891

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I Danmark er der årligt over 18.000 brande, hvilket der naturligvis er mange forskellige grunde til. Der laves ikke mange fyldetsgørende statistikker over årsagerne, men en af de hyppige, er samtidig en af de letteste at undgå. En af de hyppige årsager til at ildebrande i private hjem er nemlig at der går ild i gardiner. Mange er vilde med at hygge med levende lys, men det kan hurtigt blive livsfarligt, hvis flammen blafrer lidt for meget, og står lidt for tæt på gardiner, hvor den kan lynhurtigt kan sprede sig til loftet, og konsekvenserne kan blive fatale.

Det er en type af ulykke, der kan ske hele året rundt, men det er ikke overraskende noget der virkelig er højsæson for i juletiden, hvor dekorationer står i millionvis rundt omkring i de danske hjem til hygge – men også til fare.

Køb gardiner i brandhæmmende tekstiler

Der findes mange forskellige gardiner, der laves i brandhæmmende tekstiler, uanset om du har persienner, plissegardiner eller en helt tredje slags. Disse gardiner er lavet, så der ikke kan gå ild i dem, hvilket altså kan sikre, at ulykken ikke indtræffer.

Hvis du har almindelige stofgardiner, er det dog utænkeligt, at disse er lavet i et brandhæmmende materialer, og her er der kun en løsning, der er effektiv, til gengæld er det den mest effektive af alle – fjern lysene. Der findes forskellige typer af spray, som du kan sprøjte på materialer som eksempelvis dekorationer, men også direkte på gardinerne. Disse sørger for, at der ikke så let går ild i det, men det kan ikke helt stoppe det, og det er derfor ikke noget man skal saste 100% på.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here