Hvad er ejendomsservice?

0
655
ejendomsservice

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ejendomsservice er overordnet set en vedligeholdelse af selve ejendommen og de fællesarealer, der kunne være i og omkring ejendommen. Servicen omfatter ofte opgaver, som skal udføres dagligt eller ugentligt, samt opgaver som skal udføres lidt mindre – for eksempel med månedligt eller trekvartligt mellemrum.

Rigtig mange vælger i dag at få professionelle til at ordne ejendomsservicen, så du ikke selv skal stå med arbejdet, som ofte kan være stort og hårdt. Mange af opgaverne kan heldigvis nemt uddelegeres til andre.

Glad Ejendomsservice kan du få en god ejendomsservice i København og omegn, hvilket især kan være gavnligt, hvis du ikke selv har mulighed for at klare ting vedrørende vedligeholdelse i din ejendom – f.eks. til et lejlighedskompleks.

Opgaver til en ejendomsservice

Der er rigtig mange forskellige services en ejendomsservice kan udføre for dig, for at din ejendoms vedligeholdelse er i top. Så kan du sikre dig, at ejendommen hele tiden er ren og behagelig – både i selve ejendommen og i området omkring den. Og det bedste er, at du ikke selv behøver gøre noget af det hårde arbejde.

Nogle af de mest almindelige opgaver i en ejendomsservice er trappevask, så din lejligheds trapper hele tiden er flotte og rene til beboerne. Liftarbejde, som indebærer rensning af tagrender, fjernelse af hvepsebo og andet arbejde, som ikke kan klares på en almindelig stige. Snerydning, saltning og grusning foran ejendommen er især en vigtig opgave for en ejendomsservice i denne kolde årstid. Om sommeren kontrollerer ejendomsservicen sprinklere til vanding af haven til ejendommen.

Derudover udfører en ejendomsservice også ofte vinduespudsning i hele ejendommen eller hos den enkelte beboer, samt skift og produktionen af navneskifte til for eksempel postkasser. Ofte kan du også tilkøbe opgaver indenfor viceværtsservice, skadeservice og gårdmand, som kan varetage opgaver vedrørende blandt andet skrald, skadede vandrør og græsslåning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here