Hvad laver en advokat og hvad skal de bruges til?

0
234
advokat

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i, hvad en advokat helt præcist laver, og hvilke typer advokater der findes. Først og fremmest vælger man som advokat hvilket område man vil specialisere sig indenfor. Der findes mange områder en advokat kan specialisere sig indenfor, blandt andet personskade-, intellektuel ejendom-, bolig-, og kontraktadvokat.  

Hvad er forskellen på forsvar- og anklageadvokat? 

Hvis du bliver sigtet for en straf, vil du altid have mulighed for at få en advokat til at føre din sag i retten. Hvor der derimod også vil være en advokat der vil føre sagen for anklageren. Det kan være hvis du bliver dømt for at snyde i skat, så vil der være en der forsvare din sag, samt en der forsøger at få dig dømt.
En forsvarsadvokat skal ikke være objektiv i sagens øjemed, det er hans eller hendes opgave at sørger for at varetage dig og dine interesser bedst muligt. Så selvom han mener du er skyldig, skal han stadig gøre sit for at få dig dømt uskyldig eller mildne din straf.
En anklager vil derimod gøre alt for at få dig dømt så hårdt som muligt.  

Hvordan vælger man den bedste advokat for en? 

Det kan ofte være et stort chok for nogle at blive anklaget for noget, og måske ikke har haft kontakt til en advokat før, og derfor kan det være svært at finde ud af hvem man skal vælge, til at forsvare en. Hvis man ingen ideer eller ønsker har til en advokat, vil retten finde en til dig. Så du vil aldrig komme til at stå alene i retten.
Hvis du derimod selv vil finde en, er det vigtigt at finde en advokat der har erfaring på det område du er anklaget for. Samt en advokat med erfaring og et ordentligt omdømme.
En af de største og mest anerkendte forsvarsadvokater er Stage.dk. De har mange års erfaring indenfor mange forskellige typer sager. 

DEL
Tidligere artikelUndgå indbrud
Næste artikelFind ro i din stue

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here