Kender du tidsregistrering?

0
548

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På flere og flere arbejdspladser ses det, at der skal dokumenteres mere og mere. Det kan både være godt og skidt. Det er selvfølgelig skidt, hvis du som medarbejder føler dig overvåget, men det gode er, at ledelsen rent faktisk kan se, hvilke processer det er, som der tager tid. Der findes forskellige måder at gøre det på. Det kan både være en gammeldags måde, hvor du skriver en note enten i hånden eller på computeren, men det kan også være ved hjælp af en smartere løsning som en APP.

APP til tidsregistrering

Det skal gerne være hurtigt og nemt at registrere tid, så det ikke er til gene for dig som medarbejder og så det ikke optager din tid at registrere tid. Dette ville være absurd. Der findes en APP, hvor du kan indtaste dit timeforbrug via et brugervenligt system. Tidsregistrering kan både bruges som faktureringsgrundlag og giver netop den nødvendige dokumentation til dette. Derudover kan det bruges til lønudbetaling, så det kan ses, hvad du skal have løn for og hvor mange timer. Hvis du vil læse mere om tidsregistreringssystemet, så kan du gøre det her.

Eazyproject, som har lavet tidsregistreringssystemet som beskrevet ovenfor, har også flex- og fraværsstyring. Det kan bruges til nem opsætning af ferie- og fraværsregler og kan give dig som medarbejder et fuldt overblik over din ferie. Både hvad du har brugt, hvad du mangler at afholde og hvad du har planlagt at afholde. Det giver altså et fuldt overblik.

Dernæst kan du bruge Eazyprojects system til at registrere din komme-gå tid. Det betyder, at du får chancen for at vise din chef, hvis du altid møder tidligere ind og går senere. Derudover betyder det også, at du nu muligvis ender med at få løn for den ekstra tid, som du er på arbejdet, fordi du så registrere tiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here