Lad børnene lege sikkert i haven

0
279

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det vigtigste for os forældre, er naturligvis at vores børn kan lege i vores egen haven, uden at han eller hun slår sig. Børn har en livlig fantasi, som nemt at stikke af med dem, hvor legen så bliver for vild – og det går galt. Det kan både ske med legekammerater, søskende eller ved leg med sig selv. Vil du godt kunne vende ryggen til, uden at bekymre dig om at dit barn kommer til skade – så kan du prøve en af disse råd.

Undgå planter med torne

Når børn leger i en have, kan legen sagtens føre til en opdagelses tur, indimellem planter og buske, hvis man har sådan noget i sin have. Det kan være svært at få børn til at lade være med. Man bør derfor så vidt muligt, undgå at have planter som har torne eller lign. i haven. Det kan hurtigt gå ud over en arm eller kind, men det kan også ramme det der er værre – f.eks. et øje.

Gummifliser

Har jeres børn et legestativ, eller overvejer i at købe sådan et til haven? Så kan i med fordel tilføje et blød men solidt underlag, til dette legestativ også. Det kunne f.eks. være at lægge gummifliser under legestativet. Så vil dine børn ikke slå sig nær så meget, som hvis legestativet stod på alm. fliser. Så slipper du for mange skrabede knæ eller hænder fremadrettet.

Udover et legestativ, kan disse gummifliser også lægges under klatrestativer, gyngestativer, legehuse med tilsvarende rutsjebane eller lign.

Luk af for vejen

Når man har børn, er det vigtigt at haven er lukket af for fri gennemgang, ud til nærmest liggende vej. Så er du sikker på at barnet bliver inde i haven, og ikke løber et sted hen, hvor han eller hun ikke skal hen.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here