Pas på bakterierne på badeværelset

0
926

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ved selvfølgelig godt, at det er vigtigt at få gjort grundigt rent på badeværelset. Det er nok det rum i huset, der er allermest udsat for forskellige bakterier, og det er de fleste heldigvis klar over. Men selvom mange mennesker er meget opmærksomme på rengøringen på badeværelset, så kan man alligevel godt komme til at overse nogle fælder. Bakterier kan nemlig trives mange steder, der er svære at få øje på, men derfor er det også særligt vigtigt at få gjort noget ved dem. Et urent hjem kan føre til sygdomme og dårligere livskvalitet, så for din egen sundheds skyld er det vigtigt, at du tager dig god tid med rengøringen.

Oversete bakteriefælder

Er du en af dem, der har et stykke håndsæbe liggende ved siden af vasken? Hvis det er tilfældet, skal du nok overveje at få det skiftet ud med en sæbedispenser i en fart. Den faste håndsæbe kan nemlig ende som en regulær bakteriebombe, da blandt andet colibakterier sagtens kan trives på den. Brug hellere flydende håndsæbe, så du er på den sikre side. En anden uhygiejnisk ting, som folk også kommer til at gøre, er at smide tandbørsten lige ved siden af håndvasken. Det virker måske ikke så slemt, men det er hverken særligt lækkert eller særligt sundt at have noget, der skal i kontakt med ens mund, liggende så tæt på toilettet. Saml hellere tandbørsterne i et krus. Sæbedispensere og tandkrus til boligen kan købes på https://www.ideshoppen.com/saebedispensere-og-tandkrus-147/.

Vær grundig med rengøringen

Badeværelset skal helst rengøres en gang om ugen, og da det oftest er et lille rum, behøver det ikke at tage lang tid. Men det betyder ikke, at man kan være sjusket med rengøringen, det er tværtimod vigtigt, at man kommer ud i alle kroge. Toilettet skal naturligvis renses grundigt, og det samme gælder alle de hvide overflader. Det er ikke lækkert for nogen, hvis håndvasken er fyldt med hår og tanpastarester, og man kan lige så godt tage spejlet med i købet også. Gulvet skal naturligvis også vaskes, så man ikke træder rundt i skidt efter badet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here