Print sikkerheds skilte til hjemmet

0
1190
her vogter jeg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes efterhånden mange forskellige skilte og sikkerheds anmærkninger til hjemmet. Nabohjælp organisationen er en af de de ældste sikkerhedsorganisationer til hjemmet og på deres hjemmeside er det muligt at bestille printet klistermærker til hjemmet og postkassen. Men det er også muligt at printe nogen tilsvarende selv. Læs med her.

Her vogter jeg!

Der findes mange skilte i diverse butikker med tekster som fx Her vogter jeg, og så et billede af en stor hund. Flere studier viser at disse skilte er forebyggende mod indbrud og at tyveknægtene ofte vælger et andet hus. Det ikke fordi de skilte koster en formue, men der er faktisk en god idé at lave disse skilte selv. Du kan finde diverse motiver på internettet, hvor du kan lave dit, med din personlige “hilsen”.

Når skiltet skal printes

Hvis du ikke er opmærksom når du køber printer patroner, kan det komme til at koste en formue. Mange printere kan man efterhånden købe for et par hunderede kroner, men her er blækpatronerne ofte kvart fyldte. Det hænger  sammen med prisen for blæk. For det kan godt være at HP printer eksempelvis taber penge på at sælge en printer, men de sikrer sig en kunde, der på sigt køber blækpatroner eller toner, og her kan de hurtigt tjene det hjem, som de har tabt.

Her er det muligt at købe kompatible patroner i stedet for de originale. Vælger du uoriginale patroner i stedet for de originale kan du spare helt op til 80% af prisen. Mange undersøgelser viser at de kompatible er mindst ligeså gode som de originale. Du køber du blot patronerne (du kan blandt andet købe HP patroner her) og isætter dem dem helt som var det de originale, de virker på præcis samme måde. Forskellen er bare at de de koster mere end halvdelen af de originale.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here