Sådan får du et sikkert hjem uden allergi

0
225
allergi nej tak

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Allergi kan være utroligt generende. Mange mennesker får allergier fordi det ligger i familien, mens nogle andre får allergier, som ingen andre familiemedlemmer har. Når vi får en allergisk reaktion, sker der en overreaktion i vores immunsystem over for ting, som ellers ikke normalt er skadelige for vores krop. Ved en allergisk reaktion, begynder vores krop at danne antistoffer mod noget i vores omgivelser, som kroppen normalt ikke ville slå ud af, og hermed opstår der allergener. Vi har allerstørst risiko for at udvikle allergier over for ting, vi normalt har vi vores dagligdag, som for eksempel pollen, støvmider eller dyr. Allergi kan vise sig på mange forskellige måder. Ofte vil det vise sig som høfeber, eksem, nældefeber, astma eller ved kløe i munden og halsen, hvis det er en fødevareallergi.

Selvom du eller din familie ikke døjer med allergier endnu, er det alligevel en god idé at tænke over, hvad man udsætter sin krop for. Særligt når vi køber cremer og makeup-produkter er det vigtigt at tænke over, hvilke kemikalier disse produkter er tilsat. Da produkterne bliver påført direkte på huden, er der større risiko for at udvikle allergi eller for at få en allergisk reaktion, som følge af kontakt med huden. Hvis du vil minimere din risiko for at udvikle eksempelvis parfumeallergi, er det vigtigt at vælge produkter uden parfume og andre skadelige kemikalier.

Det er også en god idé at vælge vaskemiddel og skyllemiddel uden parfume, da parfumen kommer til at hænge i al tøjet, og hermed kommer parfumen i kontakt med din hud mange timer dagligt. Generelt er det en god idé at være opmærksom på, hvilke kemikalier der er at finde i alle dine personlige plejeprodukter, vaskemidler, fødevarer og lignende. Ved at udskifte produkterne med andre produkter uden parfume og andre kemikalier, passer du bedre på din krop.

Særligt når dit barn er spæd, er det vigtigt at passe godt på, så dit barn ikke kommer til at udvikle allergier. Først og fremmest er det vigtigt at dit barn ikke udsættes for skadelig røg fra cigaretter. Derudover anbefales det, at barnet bliver ammet til det er mindst 4 måneder, da mælken indeholder en masse gode ting, som kan gøre barnet mere modstandsdygtigt over for allergier.

Hvis dit barn døjer med støvmideallergi, eller hvis du blot ønsker at passe ekstra godt på dit barn, kan du sørge for, at barnet sover i en dyne af kapok. Kapok er et naturfibermateriale, som er særligt velegnet til astmatikere og allergikere. Kapok er et naturligt og bæredygtigt materiale, som derudover er økologisk og fri for skadelige kemikalier. Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, og derfor er kapok velegnet til allergikere og folk, som bare gerne vil have det bedste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here