Sådan får du din garage under kontrol

0
252

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste med en garage ved, at den hurtigt kan blive til ét stort rod. Det er nemlig et perfekt sted at lægge ting, som ingen anden plads har. Men når der begynder at blive rodet, er der også meget plads, der går til spilde. Her kan du få tips til at få din garage under kontrol.

Start med oprydning fra en ende af

Det vil altid være en god start med en oprydning. Det er til gengæld en virkelig uoverskuelig opgave, hvis du har mange ting. Men du kan hurtigt samle mange ting sammen i sådan en garage, som du faktisk slet ikke har brug for, og derfor ligger det bare og fylder. Der findes ikke nogen sjov måde at rydde op på, så det er bare at starte fra en ende af og sortere alle de ting fra, som du ikke har brug for.

Organisér dine ting

Når du har ryddet op, skulle det gerne være lidt mere overskueligt. Derfor kan du begynde at organisere dine ting så godt som muligt. En garage skal være fyldt med alle mulige forskellige ting og sager, men det kan godt være, at du alligevel kan forsøge at få skabt en form for system. For at gøre det lettere for dig selv, kan du finde et reolsystem til din garage. Hvis du sætter reoler langs væggene, fylder de nemlig ikke så meget, men de kan til gengæld indeholde rigtig mange ting, og du kan nemt se alting i modsætning til, hvis de var i skabe.

Gør plads til dine store ting

Der findes selvfølgelig også ting, som ikke kan stå på en hylde, men som alligevel skal have en plads. Det kan f.eks. være et par cykler, en MC lift, en plæneklipper el.lign. Men når først du har ryddet op, skulle der gerne være bedre plads til den slags.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here