Sådan sikrer du din bolig mod tyveri

0
244

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ingen ønsker at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud. Vi har derfor samlet nogle gode tips til dig, der gerne vil sikre din bolig mod indbrud.

Gør hjemmets døre og vinduer sikre

Hoveddør og terrassedøren er i lang de fleste tilfælde også tyvens indgang til boligen. Det giver derfor god mening at sikre dørene. I første omgang kan du tjekke, om døren er af død kvalitet. Døren skal helst hænge på tre hængsler og være minimum 32 mm tyk – og hvis det ikke er tilfældet hjemme hos dig, kan det være en god idé at skifte døren ud. Derudover kan du også tjekke op på låsen i døren. Hvis den ikke er ideel, kan det være en idé at skifte den – eller måske sætte en ekstra lås på døren.

Tyven finder dog også ofte vejen ind gennem vinduerne – og derfor bør vinduerne også være sikret ekstra godt. Hvis dine vinduer er over 10 år gamle, er de formodentlig ikke modstandsdygtig nok over for indbrudsforsøg. Her kan det være en god idé at investere i nye vinduer, som er mere stærke og solide. Nye vinduer giver desuden også en betydelig energibesparelse, så der er faktisk flere fordele ved at skifte vinduer ud.

Hvis du overvejer at skifte vinduer eller døre ud, så kan du læge meget mere om nye døre og vinduer her: https://cawobyg.dk/vinduer-og-doere/.

Tænd lyset både indenfor og udenfor

I langt de fleste tilfælde slår tyven til, når der ikke er nogen hjemme. Tricket er derfor at få det til at se ud som om, at der er nogen hjemme, selvom I er på arbejde, ferie eller andre steder. Det kan i f.eks. gøre ved hjælp af tænd-sluk ure, så lyset tændes og slukkes automatisk på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Det kan også være en god idé at opsætte lamper med bevægelsessensor udenfor, så tyven ikke kan gemme sig i skyggerne rundt om huset. Tyven arbejder nemlig bedst i mørke og bliver skræmt væk, hvis han kan fanges af lyset.

Overvej overvågning

Flere og flere vælger at opsætte overvågningskameraer på deres egen grund for at skabe en form for tryghed for sig selv. Det gør det muligt at tjekke kameraerne for at se, om der er grund til bekymring, hvis der høres en lyd midt om natten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here