Sikre dit hjem mod skimmelsvamp

0
1038
skimmelsvamp

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er allerede godt ind i november måned, hvor det er koldt udenfor, uanset om det er dag eller nat. Det går selvfølgelig og ind i din bolig, hvis du ikke sørger for at få varmet den op.

Konsekvensen ved et koldt hjem

Varmer du ikke din bolig ordentligt op, så vil den fugt som der naturligt opstår, af forskellige årsager, ikke forsvinde da det ikke er varmt nok til at fugten kan blive fordampet. Når fugten ligger og lager i din kolde bolig, så begynder de mikroskopiske svampe at danne sig flere spore, disse spore går i luften, og agere ligesom pollen som du kan blive syg af.

Skimmelsvampen, ligger sig gerne på flader som vægge, vindueskamme, eller paneler. I sær flader som er dækket til, er et typisk sted for skimmelsvamp at sætte sig – fx bag skabe eller sofaen.

Er uheldet ude, og du har fået en væg, fyldt med skimmelsvamp, som skal renoveres, så er det en sjælden ting, at forsikring selskaberne dækker sådan en sag. Hvis du skal have en sag dækket, så kræver det at skaden er forsikringsdækket, altså at skaden er sket under storm, eller som følge af en vandskade. Så det kan ikke betale sig at spare på varmen derhjemme, hvis du har den holdning.

Skaf dig et pillefyr

Den bedste måde at sikre sin bolig for en konstant og vedvarende varme, er ved at anskaffe sig et Rtb pillefyr. Med sådan et pillefyr får du mulighed for at få varme i hele din bolig, både i form af gulvvarme, varmt vand og helt almindelig varme til din bolig. Et Rtb pillefyr kan altså dække dig helt ind, og sørge for at varmen cirkulere rundt til alle dine varmelegemer i huset.

Med et pillefyr slipper du for den gammeldags brændeovn, hvor du skal sørge for at have brænde liggende, som du skal finde et tørt sted til, så det kan brænde ordentligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here