Skab et sundt indendørsklima i dit hjem

0
269

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid vigtigt med et sundt indendørsklima. Det gælder på din arbejdsplads, hvor din leder har ansvaret for det, men det gælder også i dit hjem, hvor du selv må sørge for det. Det er vigtigt for din sundhed med et godt indeklima. Det modsatte kan nemlig forårsage sygdom og anden form for ubehag i kroppen.

Husk at lufte ud

Et dårligt indeklima kan i værste tilfælde udvikle sig til skimmelsvamp, hvilket hverken er sundt for dig eller din bolig. Du kan være med til at bekæmpe skimmelsvamp og et usundt indeklima ved bl.a. at huske at lufte ud jævnligt. Faktisk er det godt at lufte ud i nogle minutter flere gange dagligt. Det er med til at fjerne både dårlig lugt, uren luft, skadelige partikler m.m.

Investér i et klimaanlæg

Hvis du er dårlig til at få luftet ud eller bare gerne vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, kan du i stedet investere i et klimaanlæg. Det kan være nemt at glemme at lufte ud i en travl hverdag, men med et klimaanlæg kan du være sikker på, at luften hele tiden bliver renset. Det er specielt godt i dit soveværelse, hvor der nemt kan blive meget fugtigt henover en nat. Med et klimaanlæg behøver du ikke på samme måde bekymre dig om det. Det gode ved et klimaanlæg er også, at du nemt kan kontrollere temperaturen i rummet. Det kan du ikke på samme måde, når du åbner et vindue for at lufte ud.

Skru ned for stearinlys

Det kan være rigtig hyggeligt med tændte stearinlys, men til gengæld er de ikke gode for indeklimaet i dit hjem. De udleder nemlig nogle røggasser, der ikke er gode for luften, hvis du ønsker, at den skal være ren. Det betyder ikke, at du aldrig kan have stearinlys tændt, men det er godt at begrænse det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here