Skab sammenhæng mellem to rum med en glasdør

0
325

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De indvendige døre i dit hus kan have stor betydning for stilen i dit hus. Hvis du for eksempel har køkken og spisestue i samme rum, kan det være rart at opdele disse, men samtidig have en form for sammenhæng i de to rum. Her kan en glasdør være løsningen for dig.

Forskellige slags glasdøre

Der er stor forskel på glasdøre, samt hvor meget du kan se igennem dem. Nogle glasdøre har et stort glasparti, mens andre kun har glas i den øverste del af døren. Glasdøre kan også fås i matteret glas, hvilket vil egne sig til badeværelser og lignende, hvor man ikke lige skal kunne se ind.

Fordele ved en glasdør

Med en glasdør får du en opdeling af rummet, hvor du stadig kan se ind i den anden del af rummet, hvilket kan give et godt indtryk og få et rum til at føles større end med en almindelig dør. En glasdør sørger for, at lyset let kan komme fra det ene rum til det andet, hvilket vil være en fordel, hvis et af rummene ikke får særlig meget lys udefra. En glasdør kan også bruges hos børnefamilien, der gerne vil kunne se, hvad deres børn laver, samtidig med at de kan skærme af for larmen og give børnene friheden til at lege, uden at de føler, at de er under konstant overvågning.

Indretningen har også betydning

Hvis du vælger en glasdør til at dele et rum i to, skal du huske, at indretningen af det ene rum, har betydning for det andet, da du hele tiden kan se det andet rum gennem glasdøren. Det vil sige, at det kan være en god ide at male væggene i de samme farver i begge rum og matche indretningen. Det vil være med til at skabe ro og give indtrykket, at de to rum hænger sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here