Sørg for at dit badeværelse er klar til vinteren

0
277

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad kan du gøre, når sommeren er forbi, og du skal gøre dit badeværelse klar til vinteren? Og du skal til at tilbringe mere tid indenfor hjemmets fire vægge.

http://www.flottebade.dk/ har vi alt hvad man kan ønske sig indenfor indretning af badeværelse og herunder vil vi komme ind på nogle af de ting, som du kan gøre på badet, for at komme lettere igennem vinteren.

Hygge og varme på badeværelset

Når først du har fået indstillet gulvvarmen på badeværelset til den rette vintertemperatur, så kan du gå i gang med at indrette det til indendørs sæsonen. Når det regner blæser og sner udenfor, så er der ikke noget mere hyggelig og opfriskende, som et dejligt varmt bad under bruseren, eller måske endda i badekarret, med en god bog i hånden.

Derfor kan det bidrage ekstra til hyggen, at indrette sig med en dæmpet belysning og noget musik på anlægget. I dag findes der mange spejle med integreret lys, som kan dæmpes og være med til at gøre det ekstra behageligt at opholde sig på badeværelset. Lige som en wi-fi højttaler, med din yndlingsmusik, kan være med til at forsøde tilværelsen.

Varme farver og bløde håndklæder

Andre ting, som kan skabe en varm atmosfære, er badtilbehør i varme farver, som messing og kobber. Find de ekstra bløde håndklæder og badekåben frem om vinteren, så har du det varmt og godt. Og så husk da lige at tage en kop kaffe, kakao, eller the med, som prikken over i´et. Så bliver det ikke bedre.

Tjek vinduer og gulvvarme

På den mere praktiske side, er det vigtigt at tjekke at gulvvarmesystemet virker ordentligt, lige som det er en god ide, at kontrollere at gummilisterne ved badeværelsesvinduerne, ikke er beskadiget. Tjek også din håndklæde radiator, og om dine armaturer fungerer ordentligt, så der altid er dejligt varmt vand, når du skal i bad.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here