Spar penge på din bilforsikring

0
155

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du er ung bilist, som skal have din første bil, eller du er elitebilist og har kørt skadefri i mange år, er det lovpligtigt i Danmark at have en ansvarsforsikring til bilen.

 

Ansvarsforsikringen dækker skader, du forvolder på andre personer og genstande.

 

To-i-en

Hvis du vælger at tegne en kaskoforsikring på din bil, hvor du automatisk ansvarsforsikring med i købet.

 

Kaskoforsikringen giver dig sikkerhed, hvis du får skader på din bil eller laver en skade på andre biler.

 

Som tillæg til din bilforsikring kan du tegne for eksempel autohjælp. Det kan være en god ide, hvis du har en ældre bil. Med autohjælp er du sikker på at få hjælp til din bil, hvis den for eksempel ikke vil starte.

 

Store prisforskelle

Der er store forskelle i prisen på bilforsikringer fra selskab til selskab, og du kan spare mange penge med en lille indsats.

 

Det kan nemlig godt betale sig at undersøge bilforsikring pris, så du ikke går glip af et godt tilbud.

 

Ofte kan der være helt op til 50 % i forskel på den dyreste og billigste bilforsikring.

 

Hvad bestemmer prisen?

Forsikringsselskaberne sætter priserne efter forskellige faktorer, som forsikringsselskaberne hver især laver deres egen risikovurdering af.

 

Det kan godt være, at du kender en, som har fået en billig bilforsikring hos et bestemt selskab, men det er ikke sikkert, at det samme gælder for dig. Det er derfor altid en god ide selv at indhente en pris på netop den bilforsikring, der passer til dine behov.

 

Bilens mærke, model og motorstørrelse har stor betydning for prisen på din bilforsikring, men også hvem der kører bilen. Prisen påvirkes nemlig af førerens alder, adresse, men også hvor mange år føreren har haft egen bil. For eksempel er det næsten dobbelt så dyrt for en ny bilist at tegne en bilforsikring, end for den, som har haft bil i nogle år. Forsikringsselskaberne vurderer, at risikoen for at få en skade, som de skal betale, er større jo kortere tid, du har kørt bil.

 

Din adresse har også betydning for prisen på din bilforsikring. Hvis du for eksempel bor i København, er forsikringen dyrere. Her er det risikoen for tyveri og hærværk, der spiller ind.

 

Undersøg markedet – det betaler sig

Få tre gratis bud på din bilforsikringspris inden du vælger din forsikring – så er du sikker på, at du er dækket efter dine behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here