Træfældning i haven – sådan går du til opgaven

0
56

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil fælde træer i din have. Det kan være, du gerne vil have tyndet ud for at få mere lys. Det kan også være, der er allergi i familien, og at fx birketræer ikke lige er sagen. Du kan også vurdere, at nogle af træerne har fået en stormskade, eller på anden vis måske er blevet for store, og at situationen på en eller anden måde indebærer en risiko for, at et eller flere træer vælter.

Uanset årsagen skal du overveje nøje, hvordan du griber det an. Det tager tid, det kræver udstyr, og det er ikke uden risiko at fælde træer. Det anbefales, at du kontakter en fagmand.

Fordele ved professionel hjælp

En fagmand er en effektiv løsning og hjælp til projektet. De har det rigtige udstyr, så det er hurtigt og effektivt. De har uddannelse i teknikker om hvordan, man griber sikkerheden an, så træerne falder, som de skal under fuld kontrol. Det er særlig vigtigt, hvis der er tæt bebygget, og der ikke er meget plads. Naboen skal helst heller ikke have en ulyksalig oplevelse. Fagmanden vil typisk også have en ansvarsforsikring, hvis uheldet er ude.

Her kan du få hjælp til træfældning i Århus og oplandet omkring.

Før og efter

En fagmand vil også kunne hjælpe projektet det sidste stykke. De har udstyr til rodfræsning, hvis du ønsker at undgå stubbe, og de har biler i en størrelse, der kan køre træerne væk, hvis ikke du vil brænde dem selv.

Overvej grundigt inden du vælger træerne ud til fældning. Det kan ikke laves om, og det er typisk træer, der har vokset i mange år. Det kunne fx være, at nogle af træerne bare skal have en beskæring af de øverste 3 meter (topkapning). Tal de forskellige muligheder igennem med fagmanden så I finder den helt rigtige løsning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here