Undgå splinter i fødderne

0
295

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender sikkert til problemet. Du går bare rundt i dit hjem, og pludselig kommer der et jag i din fod. Det er en splint som nu sidder fast, inde under huden, og du må frem med pincetten for at få den ud.

Bor du i en ejendom, hvor gulvene er gamle og rug, så er det måske på tide at i vælger at få lagt et nyt gulv – så i undgår at få splinter i fødderne hele tiden. Splinter er både irriterende, men kan i nogle tilfælde, også ende med at give betændelse, hvis du ikke for hele splinten ud.

Overvej derfor om det ikke var på tide at få udskiftet det gulv, inden splinter går jer til hovedet. Har familien en baby, eller venter i barn, så tænk når den lille skal til at kravle. Det vil ikke være sjovt for de små hænder at skulle pille splinter ud af hele tiden.

Mangler I ideer? Så tag et kig på disse gulvtyper her.

Gulvtæppet

Savner du lidt det gamle gulv tæppe, som i mange år har været en no go, hos næsten alle boligejere – i de sidste 15 år. Et gulvtæppe kan både være flot, praktisk og komfortabelt at have i hjemmet. Et gulvtæppe er naturligvis et blødere alternativ til et trægulv, og det er egentlig meget mere behageligt at stå, sidde, eller ligge på.

Parketgulv

Kan du ikke slippe trægulvet, så findes der et hav af forskellige parketgulve, som i kan lægge i jeres bolig. Du kan f.eks. tage et kig på et lamelplank gulv, som er et kraftigt stykke træ, som kan give det rustikke udtryk, som du også nu er vant til.

Du kan også overveje et sildebensparket gulv, som er det her silbensbelagte gulv, som give et helt andet, og rigtig flot udstyk i ens hjem. Så er du sikker på at få et flot gulv, uden at få splinter i fødderne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here