Ved du hvad begrebet ejendomsservice dækker over?

0
119

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du ejer en ejendom, eller bor du i en ejendom, der består af flere lejemål, og måske endda flere opgange, så ved du også at der er brug for løbende vedligeholdelse og rengøring, og det kan du finde her med en ejendomsservice.

Men ikke nok med det, det skal være noget du kan regne med, det skal være af høj kvalitet, og det skal være til at betale.

Der er flere eksempler på skamløs prisdumping, alene for at erobre kontrakter, hvilket betyder at hvis det skal løbe rundt i længden, så skal der slækkes på kvaliteten, hvilket naturligvis ikke er i orden.

Vælg en leverandør med erfaring så det kan mærkes

En god vicevært er ikke bare noget du bliver hen over natten, det er noget der kræver erfaring, og det viser sig i opgavernes løsning at der er mange ting i en ejendom, der kræver erfaring ved løsning af opgaverne.

Det vil være en fordel at vælge en leverandør af ejendomsservice, der har de rette kontakter, og for eksempel ved hvor han skal henvende sig hvis der skal en håndværker til, hvor de vigtigste nok er VVS’er og elektriker.

Men en vicevært skal også være der for beboerne, stå til rådighed ved pludseligt opståede problemer i ejendommen, føre tilsyn med ejendommen, vedligeholdelse indendørs og udendørs, tage hånd om renovationsordninger og syn ved flytning.

Ejendomsservice behøver ikke koste en formue

Når det er sagt, så kan det være en god idé at vælge en leverandør med faste priser, på den måde ved I helt sikkert hvad I har at holde jer til, og skal betale for.

Men et konkret priseksempel på ejendomsservice kunne være en ejendom med 5 hovedtrapper med 55 beboere + erhverv, til i alt 8.000 pr. måned, hvilket totalt giver en pris på 145 kr. pr. lejlighed pr. måned, men under det er der så det der kan kaldes for en fuld viceværtordning, der består af døgnvagt og renholdelse inde og ude.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here