Vejen til færre danske indbrud

0
743

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danmark er desværre det land i hele EU, som oplever flest indbrud pr. indbygger. Det er bestemt ikke noget statistik, som langt de fleste er glade for at høre. Sikkerhed er nemlig meget vigtigt, hvis man gerne vil føle sig tryg i sit eget hjem.

Men hvad kan man således gøre, hvis man gerne vil fratage Danmarks 1. plads i EU for flest indbrud pr. indbygger? Det kan du læse mere om her.

Hvad kan familien gøre? Tyverisikring af bolig

Familien kan faktisk gøre en masse for at tyverisikre deres boliger. Dette sætter bagger-laase.dk fokus på i 2021. Bagger Låse & Alarm har nemlig startet en landsdækkende kampagne ved navn ’Stop tyven!’, som sætter rigtig meget fokus på dette emne.

Hertil giver Bagger Låse & Alarm 35 gode råd til private hjem, som hjælper med at sikre for tyveri i boligen. Se de gode råd til tyverisikring af bolig.

Kampagnen giver ligeledes 13 gode råd til erhverv, som ligeledes hjælper virksomheder med at reducere risikoen for indbrud.

Forhåbentligt kan Baggers kampagne hjælpe med at nedsætte tendensen til, at Danmark har flest indbrud pr. indbygger i hele EU.

Hvad kan medierne gøre?

Tendensen kan ligeledes være faldende, hvis medierne skruer op for opmærksomheden på tyverisikkerhed i private hjem og virksomheder. Det kan nemlig hjælpe med at minde private og virksomheder om, at de skal sørge for at holde fokusset på tyverisikkerheden.

Det kan også være en god ide, at der bliver skabt mere opmærksomhed på Baggers kampagne. Det kan nemlig være meget normalt, at der er flere familier, som ikke ved, hvordan tyverisikring af boligen skal foregå. Dermed kan de mange gode råd være utroligt fordelagtige.

Det er bestemt også vigtigt for virksomhederne at holde fokus på tyverisikring. Det kan nemlig skabe mange problemer for en virksomhed, hvis mange af virksomhedens essentielle ressourcer bliver stålet grundet en dårlig sikring mod tyveri.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here