Vil du prøve en overlevelsestur i vinterferien?

0
913
rejsetaske

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange familier skal som en fast del af vinterferien, ud og rejse til forskellige destinationer rundt omkring i verden. Det mest populære valgt i denne periode, er at tage hele familien med på skiferie, og få noget vind igennem benene. Selvom der er mange som vælger skiene når de skal på ferie, så er der også mange som vælger at tage på overlevelsesture ude i naturen. Det er gerne en gruppe af gode venner, som vælger at drage ud i naturen, og prøve at leve så primitivt som muligt.

Find noget udstyr som er godt og solidt

Det vigtigste man skal have styr på, når man skal på en overlevelses tur, er tasken til oppakningen. Ikke nok med at remedierne, så som brændere og kogegrej, skal være i orden, så skal tasken der skal bære på udstyret også være velegnet til formålet. Når du er på overlevelsestur, kan du komme ud for alt slags vejr, og det er derfor vigtigt at din oppakning kan holde til dette. Du skal derfor gå efter en rejsetasker som er slidstærke og er i en god kvalitet, hvis du skal gøre dig nogle forhåbninger om at den skal holde til din tur. Den skal desuden også være rummelig, uden at være alt for tung, da kroppen gerne skulle kunne tåle at bære rundt på den, flere dage i streg.

Tjek op på giftige planter og dyr

Befinder du dig et sted i verden hvor du ikke er kendt, er det vigtigt at du sætter dig ind i de planter og dyr som lever i området, så du ved hvad du kan spise og ikke kan spise. Sørg derfor for, at du finder alle de nødvendige informationer der skal til, enten igennem bøger, internet eller ekspertudtalelser, og kom sikkert i gennem din overlevelses tur, uden forgiftninger.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here